DEEL DE ERVARING!
     Cornwall Black and Snow white slaapkamer

Een moderne kamer. 

Een compacte slaapkamer voor een alleenstaande man. Frank bezocht onze winkel vorig jaar, zijn slaapkamer had wat werk nodig. Nadat Brenda Baart zijn slaapkamer opgemeten had, ging zij terug naar haar ontwerp bureau. Ze creëerde een digitale tekening zodat Frank zijn toekomstige slaapkamer kon zien. Alles werd uitgezocht volgens zijn budget. Frank vond de schetsen mooi, maar was vooral onder de indruk van het 3D materiaal bord. Ideaal om de materialen op een leuke en spontane manier te zien. 

begin foto

Voor foto’s van de slaapkamer. Gemaakt in November 2018.

 

In januari is ons productie team gestart aan zijn slaapkamer. De hoofdkleuren waren Cornwall black, snow White en Montmartre grey. Ideaal voor een slaapkamer, omdat dit ruimte laat om met andere kleuren te spelen. Voeg bijvoorbeeld een rode sprei toe, of blauwe kussens… Doorheen het jaar kun je deze kleuren telkens aanpassen. 

ontwerp foto

Digitale tekening van de slaapkamer en 3D materialen bord. De vloer was nog in perfecte staat. We hebben nieuw behangpapier gebruikt voor alle muren. De hoofdkleuren zijn zwart en wit. Het plafond is geschilderd in de kleur Snow White. De gordijnen voor dit project zijn custom-made door Brenda Baart. 

na foto

Na foto. Afgewerkt in Januari 2019. 

 

Details project:

Client: Frank

Kleuren palet: Cornwall Black en Snow White

speciale toepassing: zwart relief behangpapier 

Uitvoering: schilder- en behang werkzaamheden (Team Decoration)