DEEL DE ERVARING!
     Een appartement in natuurlijke kleuren

Een oase van rust… op je oude dag.

Het is begin 2019 wanneer een ouder echtpaar met hun kinderen de winkel binnen lopen. Hun vraag is voor Brenda geen ongewone vraag: “We hebben hulp nodig, pa en ma gaan kleiner wonen en alles moet ingericht worden?”. Zelf heeft Brenda dit ook al meegemaakt met haar eigen ouders, de verhuizing van je ouders naar een kleinere woning brengt vaak heel veel veranderingen met zich mee. Dit zo stress-vrij mogelijke realiseren is een droom voor iedereen.

De sfeer tijdens het eerste gesprek zat direct goed: de klik was er. Al snel werden er kleuren gekozen, behang papier werd bovengehaald, het presentatie bord werd gevuld met gordijnen,… enz. Enkele weken later was het zo ver; het team van Decoration ging aan de slag in het appartement. En wauw.. wat een verschil. Wat een oase van rust, een appartement dat toont dat klein wonen echt fijn kan zijn.


beton look

 

Dit straalt het eindresultaat echt uit: een appartement in natuurlijke kleuren. Het eerste wat direct opvalt is de Custom Made Beton Look met de kleuren Old White en Mystery Grey. Dit zorgt ervoor dat de beton look meer natuurlijk en creme wordt i.p.v. koel en grijs.


Coretec vloer Forest

 

Daarna valt je oog direct op de vloer waar je op loopt, een prachtige COREtec vloer. Hier is er gekozen voor de vloer “forrest”. prachtig om naar te kijken, handig om te leggen en met een hoge kras weerstand. Ideaal voor een appartement waar echt in geleefd wordt.

In de slaapkamer en logeerkamer krijg je een ander gevoel, hier is er voor een mooi creme / beige behang gekozen. Doorheen het hele appartement zijn de deuren en kozijnen voorzien van een nieuwe laag verf.

 

Gordijn in Umber Brown

 

Het appartement is voorzien van alle gemakken die je nodig kunt hebben in Nederland. Daarom is er niet gekozen voor één soort gordijn, maar voor twee: optrek gordijnen en gordijnen met een wave-plooi. De optrek gordijnen dienen vooral om de warmte in de zomer buiten te houden en wanneer je gaat slapen alles af te sluiten. De wave plooi gordijnen in de kleur Umber Brown dienen voor sfeer en om een gevoel van privacy te geven.


Details project: 

Client: Familie Vorst

kleuren palet: Old White, Mystery Grey, Cyprus White, Snow White, Umber Brown

Speciale toepassing: custom-made beton look en COREtec vloer

Uitvoering: schilderen (plafond en muren), inrichten, gordijnen, vloeren, kozijnen,…