DEEL DE ERVARING!
     Mystery Grey en Pompeii Volcano keuken

Weg met dat zalmroze… 

Hoe ga je om met het herinrichten van een typische keuken uit de jaren ’80 en ’90? Simpel: je gooit alles overboord en start bij de basics. 

Enkele weken na de bar kwam het jonge koppel terug. Ze waren zo enthousiast! Hun keuken moest ook onder handen genomen worden.  

voor foto

Na een eerste bezoek heb ik de ruimte in kaart gebracht. De keuken heeft twee grote ramen die zorgen voor voldoende licht inval. Onder de kasten bij het werkblad zit extra verlichting. Dit gaf mij het zelfvertrouwen om het volgende te doen. Ik stelde het koppel voor: "laten we de keuken 'stoer en landelijk' maken". 

tijdens werkzaamheden

Hoe hebben we dit gedaan? Wel, een typisch “denkpatroon” gebroken. Het plafond hebben we in een donkere kleur geschilderd, de muren in een lichte kleur. Denk maar eens na? hoeveel interieurs ken jij waar dit gedaan wordt… 

afgewerkt

Een oude kar uit een schilders atelier werd geverfd in het Mystery Grey, de extra vernis zorgde ervoor dat deze geschikt was als werkkar. We hebben een zwarte PVC vloer gelegd met een prachtig marmer motief. De gordijnen aan één raam zijn zwart met een wave plooi, een enorm populaire gordijnen plooi. 

 

Bij zo’n grote projecten vindt ik dat beeld meer verteld dan woorden. Kijk gerust naar de video die ik ’s avonds bij het koppel thuis gemaakt heb. 

 

details project:  

client: jong anoniem koppel

kleuren palet: Mystery Grey en Pompeii Volcano

speciale toepassing: Werk kar afgewerkt met Vernis, Gordijnen en Vloer van Decoration. 

Uitvoering: Schilder werken muren en plaatsing vloer (jong koppel), schilder werken plafond (team Decoration), Gordijnen (Brenda Baart).