DEEL DE ERVARING!
     Pastel Werk Kamer

Een optimale werk plek… custom-made. 

In 2017 kwam een vriendin van Brenda in de winkel. Haar droom: een ideale werk plek. Als creatieve bezige bij had zij dit zeker nodig! Heel de dag was ze in de weer met stoffen, patronen, tekeningen,… en nog veel meer. Na een ontspannen gesprek ging Brenda aan de slag met de werkkamer. 

 

Lijstjes Mystery Grey

Alle kunstwerken werden in een collage aan de muur gehangen. Om meer eenheid te maken werden deze lijstjes allemaal in Mystery Grey geschilderd. De pastel kleuren maken deze kleine kamer heel vrolijk en boeiend. 


casper blue kast

Alles heeft een plekje, de open kast is perfect voor materialen die vaak nodig zijn. Zoals kleurrijke stiften en meer.  De makkelijke en moderne opbergkast is ideaal om grotere of lompere voorwerpen kwijt te kunnen. 


kris kras techniek

De extra speciale touch is de Kris-Kras muur, deze verf techniek is een heerlijke Do-It-Yourself techniek. Met een raamwisser in de hand tover je een saaie strakke muur om tot een meesterwerk. Door gebruik te maken van lichte kleuren maakt dit de kamer niet klein, maar lijkt het meer ruimte te ademen. Een grote werk tafel en doorschijnende gordijnen die veel licht door laten maken alles af. 

 


Details project: 

Client: vriendin

kleuren palet: Mystery Grey, Casper Blue, Shabby Pink

Speciale toepassing: Kris-Kras verftechniek

Uitvoering: schilderen, inrichten, gordijnen (Decoration Team)