DEEL DE ERVARING!
     De lente BINNEN en BUITEN

Met dit mooie weer wilt u echt kunnen genieten van het buiten leven. En alles in een sfeervolle kleur en gezellig gemaakt met kussentjes in de tuinstoelen en een tafelkleedje op de tuintafel.

Benodigdheden

  • Plastiek tafelkleed met hout dessin
  • Kussens blauw
  • Windlicht
  • Tuinmeubelen: worden geverfd in de kleuren Mystery Grey en Montmartre Grey
  • Tuinbeeld en bloempot: worden geverfd in Verdure Blue en Mystery Grey
  • Vogelhuisje: wordt geverfd in Peyote Green
  • Tuinhek: wordt geverfd in Santorini Blue en Old White.

Alle benodigdheden vindt u in de webshop van Decoration.

Buiten

Krijtverf

Ik heb gekozen voor een rustige basis door een houtstructuur te gebruiken, zowel in de tuinmeubelen als in het tafelkleed. Zo maakt u, in combinatie de met bloemen en de kussens en het windlicht, een vrolijk geheel. Om buiten ook naar binnen te brengen, heb ik op de vensterbank een vaas gezet met takken en vogeltjes

Vaas en vogeltjes

vaas en vogeltje

De vaas verft u in Cyprus White. Nadat de verf droog is brengt u een laag Old White aan, dat verdund is met water. Overtollige natte verf wrijft u eraf met een doek. Wanneer de verf droog is, plaatst u de takken in de vaas en zet u de vogeltjes erop.

Vogelhuisje

hekje en vogelhuisje

Het vogelhuisje verft u 2 x met Peyote Green. Nadat de verf gedroogd is brengt u een beschermlaag vernis aan, zodat het buiten kan hangen. Het hekje verft u in een mengsel van vernis en Santorini Blue. Als de verf droog is, verft u het over in Old White, verdund met water.

Zuil en bloempot

Krijtverf/decoratieverf

De betonnen lamp zet u in de kleur Verdure Blue. Na droging brengt u daarover een laag aan in een mengsel van Mystery Grey en vernis. U wrijft de verf in met een kwast, zodat op de ene plaats meer verf zit dan op de andere.

De zuil met bloempost geeft u een onderlaag in Mystery Grey. Na droging wrijft u deze met een kwast in met een mengsel van 50% vernis, 25% Mystery Grey en 25% Ambusson Blue, zodat de verf niet overal gelijk dekt.

Klaar!

Mijn tuin is inmiddels klaar is en ik ga er lekker genieten, maar ik heb mijn telefoon bij me voor als u vragen hebt: 06-55695523

Wenst u zich nog beter te oriënteren bezoek dan onze Interieur party.

Veel creatief plezier!

Brenda Baart