DEEL DE ERVARING!
     ODE aan de FLOWER POWER

Door de kleuren en motieven ontstaat het vrolijk beeld, misschien dat sommige met weemoed terug kijk en voor andere is het een onbekend stukje geschiedenis. Toch wil ik met deze stijl benadrukken dat niks onmogelijk is.

Benodigdheden:

  • Tafelzeil
  • biaisband
  • Groen gordijn
  • Stoel en plantenbak geverfd in Krijtverf/decoratieverf
  • Zijden bamboetakken
  • Vaas en decoratie geverfd met sjabloon flowerpower meisje
  • kussen

Alle materialen zijn verkrijgbaar bij Decoration.

Interieur

Flower power

Deze combinatie leent zich voor een tuinkamer of veranda. Het vrolijke tafelzeil in deze mooie kleuren is de blikvanger.  Het groene gordijn haalt de natuur binnen. De meubelen en plantenbakken zijn geverfd in Absint green. Voor de  vaas en de overige decoratie werd gebruik gemaakt van een sjabloon met een flowerpower meisje in de kleur Santorini blue. Het kussen in de stoel werkt het geheel af.

Rond tafelzeil

rond tafelkleed

Voor het rondtekenen van het tafelzeil gebruik ik een pen met een touwtje. Neem een vierkant tafelzeil vb 140 x 140 cm neem een touwtje en maak daar een lusje in voor de pen. Meet vanaf de pen 70 cm op het touwtje en leg dit punt op het midden van het tafelzeil zet dit vast met een speld wil je geen gaatje in het  zeil vraag dan een 2 de persoon voor vast te houden. Teken vervolgens rond met de pen en knip het tafelzeil uit. Werk de zijkant af met een biaisband.

 

Sjabloon flowerpower meisje

sjabloon flower power

Verf eerst de vaas Absint green  plak vervolgens de sjabloon met tape op de vaas en schilder de vaas in Santorini bleu. Dit sjabloon is heel speciaal omdat het dubbel te gebruiken is. Gebruik het sjabloon op de decoratie zoals vazen, bloempotten en ander decoratie materiaal.

Veel “hippie “ plezier.
Brenda Baart