DEEL DE ERVARING!
     TRENDY parelmoer

Dit jaar is de trend een wit interieur.

Een wit interieur is passend bij het fenomeen van een witte Winter, of deze winter nu wel of niet word ‘ondergesneeuwd.’ In de trend komt de kleur overal terug: bloempotten, vazen, takken en ander accessoires. Onze decoratieverf/ krijtverf helpt u met deze transformatie door de kleur Snow White te gebruiken.
Maar de trend gaat verder: naast de sneeuwwitte kleur leggen we feestelijke accenten aan in parelmoer via een speciale verftechniek, waardoor u alles wat jij wilt helemaal kunt aanpassen in jouw interieur.

Benodigdheden 

  • Kist : decoratieverf in de kleur Snow White 
  •  Kwast 
  • Ton met deksel : decoratieverf in de kleuren Snow White, Casper Blue, Shabby Pink en Venetian Green.
  • Kabouter
  • fles: kaars
  • Bol en beeldje.

Deze materialen zijn verkrijgbaar bij Decoration

 

Parelmoer gemaakt met decoratie verf

snow white verven

Maak het te verven oppervlakte schoon, vetvrij en verwijder loszittende delen.
Verf de ondergrond met Snow White en laat deze drogen.

Vervolgens past u de nat-op-nattechniek toe. Daarvoor gebruik je de kleuren Casper Blue, Shabby Pink en Venetian Green. Elke kleur heeft een eigen kwast.  Verf de verschillende kleuren door het trekken van strepen kriskras door en over elkaar.

Vernis

Laat de verf niet helemaal drogen, maar zorg dat de verf plakkerig is voor de juiste afwerking. Dan mengt u vernis met Zilver in de verhouding 50/50. Dit mengsel smeert u met een fijnmazige katoenen doek (T-shirt of laken bij voorbeeld) over de plakkerige verf.
Deze kleuren vloeien over in elkaar.
Laat de verf goed drogen. Klaar!

Alle verfbenodigdheden, zoals de kwasten, rollers, blokwittersstockinette en natuurlijk de decoratieverf of krijtverf zijn verkrijgbaar bij Decoration. De kaarsen en de witte plastic loper vindt u hier ook.

VEEL CREATIEF PLEZIER,

Brenda Baart