Ziet u door de kwasten het verfwerk niet meer?

Zoekt u nog meer informatie over verftechnieken, kleuren en meer. Pak uw agenda erbij, en maak maar al tijd vrij voor een workshop.

Alles wat u op deze site leest kunt u op de workshop in het echt zien, leren en zelf doen. U kunt uw eigen project meebrengen om specifieke informatie hier over te vragen, of om er zelf direct technieken en verfkleuren op uit te proberen.

Maak uw keuze uit twee verschillende workshops:

 • De Interieur Party

Tijdens een gezellige avond interieur styling krijgt u niet alleen advies, maar ook ideeën om zelf in uw woning toe te passen. Wilt u tips en trucs waarmee u zelf aan het werk kunt? Dan is deze Party zeker iets voor u.

 • Workshop Verftechnieken

Wilt u de focus leggen op het aanleren van de verschillende verftechnieken? Dan is deze workshop iets voor u! In een halve dag tijd loopt Brenda Baart met u door de hele waaier verftechnieken. Tijdens deze hands-on workshop krijgt u niet enkel de informatie, maar gaat u er direct zelf mee aan de slag!

 


 • De Interieur Party
  De Interieur Party
    In groep samen interieur inspiratie opdoen? Praten over kleuren, stijlen, ontwerpen en meer. Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie leden. Stel zelf een leuk groepje samen en geniet van deze interieur party. U leert verschillende tips en trucs onder het genot van een lekker drankje en hapje.   In groep samen interieur inspiratie opdoen? Praten over kleuren, sti...
 • Workshop Verftechnieken
  Workshop Verftechnieken
  Samen een actieve en intensieve voormiddag doorbrengen waarbij de verschillende verftechnieken worden toegelicht. De hele workshop is hands-on, u gaat zelf aan de slag met verfborstel in de hand. Wilt u uw toeleggen op één enkel meegebracht voorwerp of een overzicht krijgen van alle technieken? U geeft aan waar u informatie over wilt en wij helpen u op weg. Dit is één... Samen een actieve en intensieve voormiddag doorbrengen waarbij de verschillen...