Ziet u door de kwasten het verfwerk niet meer?

Zoekt u nog meer informatie over verftechnieken, kleuren en meer. Pak uw agenda erbij, en maak maar al tijd vrij voor een workshop.

Alles wat u op deze site leest kunt u tijdens een workshop in het echt zien, leren en zelf doen. U kunt uw eigen project meebrengen om specifieke informatie hier over te vragen, of om er zelf direct technieken en verfkleuren op uit te proberen.

Maak uw keuze uit onze verschillende workshops:

 • De Interieur Party

Tijdens een gezellige interieur styling party krijgt u niet alleen advies, maar ook ideeën om zelf in uw woning toe te passen. Wilt u tips en trucs waarmee u zelf aan het werk kunt? Dan is deze Party zeker iets voor u.

 • Workshop Verftechnieken

Wilt u de focus leggen op het aanleren van de verschillende verftechnieken? Dan is deze workshop iets voor u! Tijdens deze sessie loopt Brenda Baart met u door de hele waaier verftechnieken. Tijdens deze hands-on workshop krijgt u niet enkel de informatie, maar gaat u er direct zelf mee aan de slag!

 • Decoration Werk Atelier

Tijdens deze leuke schildersessie van een halve dag ga je aan de slag met jouw eigen spullen. Je vult een kartonne doos met materialen die jij wilt schilderen. Wij zorgen voor de rest! Tijdens het atelier is Brenda aanwezig om jou advies en begeleiding te geven. Wanneer je direct aan de slag wilt om materialen te schilderen is deze workshop zeker iets voor jou! 

 • GRATIS online interieur cursus

Brenda wilt iedereen helpen om zijn of haar wereld een beetje mooier te maken. We willen allemaal stressvrij genieten van onze woning, maar hoe maken we nu van ons huis een thuis? In een online cursus van enkele weken leert Brenda jou alle stappen van een interieur stylist, je krijgt kleine opdrachten om de eerste stappen te zetten aan het maken van jouw droominterieur en real-life voorbeelden worden getoond om jou inspiratie te geven. 

 


 • De Interieur Party
  De Interieur Party
    In groep samen interieur inspiratie opdoen? Praten over kleuren, stijlen, ontwerpen en meer. Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie leden. Stel zelf een leuk groepje samen en geniet van deze interieur party. U leert verschillende tips en trucs onder het genot van een lekker drankje en hapje. De party begint met een ontspannen introductie. Samen bespreken we...   In groep samen interieur inspiratie opdoen? Praten over kleuren, sti...
 • Decoration werk atelier
  Decoration werk atelier
  Het werk atelier!  Herken jij het ook? Je hebt een beeld voor ogen hoe jij wilt dat jouw interieur er uit ziet. Maar kleine accessoires, familie erfstukken of memorabilia (die je niet wilt weggooien) passen niet in dit plaatje.  Wat kun je er dan mee doen? Meestal belanden ze dan op zolder, in de garage of ergens in een kast. Wat jammer is, wat zoveel dingen kunnen prachtig in jouw... Het werk atelier!  Herken jij het ook? Je hebt een beeld voor ogen hoe j...
 • GRATIS online interieur cursus
  GRATIS online interieur cursus
  Maak kennis met het hele proces van een interieur styliste tijdens deze GRATIS online cursus. Onze styliste Brenda wilt graag haar kennis over interieur en inrichting delen, zodat iedereen de kans heeft om "de wereld om je heen een stukje mooier te maken".  De cursus start met een kort rapport "There is no place like home", deze lees je op jouw gemak door. Hierin staan de... Maak kennis met het hele proces van een interieur styliste tijdens deze GRATIS ...
 • Workshop Verftechnieken
  Workshop Verftechnieken
  Leer alles over Decoration verftechnieken tijdens een persoonlijke workshop met Brenda Baart. Wil jij je helemaal verdiepen in de wereld van verf en verftechnieken? Dan is deze workshop iets voor jou ! Tijdens deze workshop leer je alles over onze Decoration verftechnieken. Welke technieken er zijn, hoe je deze uitvoert, welke invloed ondergrond heeft op de verf, en nog veel meer. Je kan tijdens... Leer alles over Decoration verftechnieken tijdens een persoonlijke workshop met...