DEEL DE ERVARING!
     Workshop Verftechnieken

Leer alles over Decoration verftechnieken tijdens een persoonlijke workshop met Brenda Baart. Wil jij je helemaal verdiepen in de wereld van verf en verftechnieken? Dan is deze workshop iets voor jou !

Tijdens deze workshop leer je alles over onze Decoration verftechnieken. Welke technieken er zijn, hoe je deze uitvoert, welke invloed ondergrond heeft op de verf, en nog veel meer. Je kan tijdens deze workshop alles vragen aan Brenda. Je leert niet alleen de technieken kennen maar je gaat er direct mee aan de slag. Je moet de techniek immers in de vingers krijgen. Deze workshop is interessant voor iedereen die meer verf ervaring wilt opdoen, bijvoorbeeld. wanneer je een heel huis gaat schilderen en meerdere technieken wilt gebruiken. 

Tijdens de workshop krijg je een syllabus waarin alle technieken verzamelt staan. Je gaat eerst aan de slag op plankjes, daarna kies je een techniek die je gaat uitvoeren op een dienblad. Dit dienblad krijg je na de workshop samen met de syllabus mee naar huis. Je krijgt meer inzicht in verf, bijbehorende producten (zoals vernis en wax) en technieken. 

Deze workshop is zowel mogelijk in groep als persoonlijk.