Over ons

Een verfcollectie ontwikkeld vanuit 100 jaar kennis en ervaring.
Lees hier meer over ons.

Geschiedenis

Decoration is ontstaan uit een 100 jaar oud familiebedrijf uit Clinge. In 1922 is Joseph Baart gestart met een verfwinkel en drogisterij, zijn eigen kalkverf groeide al snel uit tot een van de populairste producten.

In 1958 nam Ferdi Baart met zijn vrouw Lizette de winkel over. De drogisterij ging naar zijn broer en Ferdi zorgde voor een uitbreiding naar een heuse interieurwinkel. Men kon alles in de winkel van "Baartje" vinden; verf, vloeren, gordijnen, behang, vloerkleden, enzovoort. 

In 1997 nam Brenda Baart het stokje over; de interieurwinkel werd een webshop en nog geen tien jaar later werd de eerste hand gezet aan de verfcollectie Decoration Paint. Brenda vertelt: "Vanuit de oude verfcollectie van mijn opa wou ik een nieuwe, kwalitatieve verf ontwikkelen. Het was voor mij belangrijk om te werken met een beperkt aantal kleuren. Hierdoor is het een duurzame collectie, er is geen sprake van overproductie. De kleuren passen onderling perfect bij elkaar. Zo heb je altijd een geslaagde kleurencombinatie."


Ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben een passie voor kleur en interieur. Ze werken allemaal op hun eigen manier met Decoration Paint. 

Ontdek alle ambassadeurs