Interieurgenieter

Je kunt ontzettend van een mooi interieur genieten, maar het ontbreekt je aan de tijd of affiniteit om er zelf mee aan de slag te gaan. Geen nood, ook daarvoor kun je bij Decoration terecht. 

INTERIEUR ADVIES

Als ervaren interieuradviseur helpen we je graag jouw droominterieur samen te stellen. We gaan samen met jou op zoek naar de items en kleuren die bij je passen. Neem zelf al eens een kijkje in onze kleurencollectie en laat je inspireren door onze voorbeelden. Welke kleuren en stijlen spreken jou aan? Van daaruit kijken we verder, ook naar behang, gordijnen, vloeren en accessoires, als je dat wilt. 

Wil je graag meer informatie over ons advies? Neem vrijblijvend contact op met Brenda Baart van Decoration. 

NIEUW OF BESTAAND INTERIEUR OPKNAPPEN

Bij Decoration kunnen we je helpen een heel nieuw interieur te realiseren, maar jouw bestaande interieur opknappen, kan ook. Een nieuw kleurtje op muren of meubels doet vaak al wonderen!


Stoor je je bijvoorbeeld aan de verschillende houtsoorten in je interieur, die allemaal net een andere kleur en uitstraling hebben? Met een colourwash zorgen we ervoor dat alle houten interieurelementen dezelfde look krijgen. Je blijft de houtstructuur zien, maar daar overheen zit dan een gloed van één en dezelfde kleur.

 
Wil jij een fantastisch mooi interieur en kun je daarbij wel wat hulp van een professional gebruiken? Neem contact met ons op. Dan bespreken we wat we voor je kunnen betekenen. 

 

ERVAREN SCHILDER

Als professioneel schilder nemen we verf- en behangklussen graag van je over. Ook het leggen van vloeren en het ophangen van gordijnen is voor ons dagelijkse kost. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

Meer inspiratie?

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!
Meld je aan voor de nieuwsbrief om inspiratie in jouw mailbox te ontvangen. 

Meld je hier aan