Doe-het-zelver

Kasten, kozijnen, deuren, tafels, muren en plafonds. Jij deinst er niet voor terug om ze zelf een verfbeurt te geven. Geef jouw maar een kwast en een roller en je bent vertrokken. 


Maar… dat schuren hè? Daar zit eigenlijk geen enkele doe-het-zelver echt op te wachten. Veel liever ga je meteen met de verf aan de slag en zie je snel resultaat. Dat kan met Decoration Paint! Schuren is niet nodig en met één laag heb je al een supergoede dekking!


Kies jouw favoriete kleur uit onze collectie, bestel hem via onze site of winkel en ga aan de slag. Twijfel je welke kleur het beste zou staan in jouw interieur? Neem contact met ons op, we geven je graag advies. 


Ontdek ook hoe je met de speciale pakketten, vernis, was en patina van Decoration Paint toffe effecten kunt bereiken. Een beton look of colourwash bijvoorbeeld of een roestige uitstraling. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

  

GA OP ONTDEKKINGSTOCHT

Ga jij graag creatief aan de slag met onze verf? Volg onderstaande handige linken voor tips en advies. 

Decoration Academy

Technieken en tips (die je vroeger op de vakschool zou leren) worden in korte en leuke video's met jou gedeeld.

Over de verf

Een kwaliteitsverf ontwikkeld door Decoration, een familiebedrijf met 100 jaar ervaring in verf. En dat merk je!

Decoration Member

Word Decoration Member en ontvang elk kwartaal een speciale nieuwsbrief bomvol weetjes, tips en kleur / interieur inspiratie.