Bij Color Blocking ga je een of meerdere opvallende kleur(en) introduceren in het interieur. In dit interieur gerealiseerd door Brenda Baart springt de Namibian Sand uit tegen de Snow White muur. 

Color Blocking in het interieur

De basiskleur in dit interieur is Snow White. De bewoners hebben gekozen voor een Color Blocking met de kleur Namibian Sand. Bij binnenkomst gaat je aandacht direct naar de oranje kleur en het schilderij.

Interieur ontwerp

Het ontwerp is gerealiseerd door Brenda Baart. Deze ruimte is de entree en gang van de woning. Er komt geen natuurlijk licht binnen, daarom komt de basiskleur Snow White hier goed uit. De bewoners hebben gekozen voor de statement kleur: Namibian Sand. Het schilderij aan de muur is een op-maat-gemaakt schilderij van Antoinette via Art Gallery Pot. De kunstenares heeft de kleuren in het werk afgestemd op de Namibian Sand kleur. De stoel naast de op-maat-gemaakte kast is de Vitra Wire Chair DKR in de kleur oranje. 

Realisatie

Door de Namibian Sand Color Blocking valt je oog direct op het prachtige kunstwerk. De Snow White basiskleur zorgt ervoor dat de gang veel ruimer oogt, ook de Zanotta Pablo spiegel op het einde van de gang draagt hieraan bij. 

Meer inspiratie?

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!
Meld je aan voor de nieuwsbrief om inspiratie in jouw mailbox te ontvangen. 

Meld je hier aan