Zó mooi kan een interieur met basic kleuren zijn. In de woning van Emmy en Gerry nemen natuurlijke tinten de boventoon, dit zorgt voor rust en kalmte in het huis én creëert een natuurlijk effect. 

Stijlvol in neutrale tinten

De basiskleur in het interieur van Gerry en Emmy is Old White. Hierbij is er bewust gekozen om deze te combineren met Mystery Grey en Cornwall Black. De grijstint zorgt voor een speelse afwisseling, terwijl de zwarte accenten het interieur wat meer pit geven. 

Afwerking
Mystery Grey

Kleur
Old White

Mystery Grey dressoir

Om op een speelse manier te breken met de warme naturel tint Old White, is de dressoir geverfd  in de kleur Mystery Grey. Deze kleur ligt dicht bij Old White in het kleurenpallet, maar heeft een grijze en koele ondertoon. Deze kleur schreeuwt niet om je aandacht, maar is een leuke afwisseling in het interieur. 

Accenten en kleine details

Het leuke aan een neutrale tint als basiskleur, is dat je met de accessoires allerlei kanten op kunt. Op de dressoir staat dit prachtige setje geverfd in de kleur Cornwall Black. Met een brushing techniek is er een klein beetje Gold aangebracht op het metaal, dit geeft een subtiel en mooi effect. Hierdoor past het geheel nog beter bij elkaar. 

Meer inspiratie?

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!
Meld je aan voor de nieuwsbrief om inspiratie in jouw mailbox te ontvangen. 

Meld je hier aan