’t Verfhuisje 37

Viviane Willems verft al jaren vol liefde met Decoration Paint. Ongeveer 10 jaar geleden zocht zij op het internet naar “krijtverf en verftechnieken”. Toen zag ze "Decoration - Brenda Baart in Clinge" staan en hiermee is alles begonnen. Haar ideale dag is een workshop verftechnieken volgen. Zo heeft ze enkele jaren geleden voor haar verjaardag een workshop gevraagd. Zij heeft een middag lang geverfd bij ons in het atelier, terwijl haar man en zoon in Hulst iets gingen drinken. Haar ideale verjaardag. Al haar meubels, decoraties en deuren zijn geverfd met Decoration Paint. Naast haar woning heeft ze een gezellige ruimte gecreëerd, aan de deur hangt een duidelijk huisnummer: 37. 

Ik zou geen andere verf meer willen gebruiken. Hij is erg gemakkelijk om mee te werken, je kunt de verf aanpassen naargelang het effect dat je wilt verkrijgen. Het is voor mij echt een plezier om met deze verf aan de slag te gaan

Vanaf 1 januari 2020 is Viviane in Vilvoorde gestart met haar eigen onderneming: 't Verfhuisje 37'. Hier verft en verkoopt ze met plezier kleine decoraties en grotere objecten. 

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • Viviane-willems-4.jpg