MONTMARTRE GREY - DECORATION PAINT

Montmartre, de bekende kunstenaarsbuurt in Parijs, gelegen naast de Sacre-Coeur. Een buurt die vele bekende kunstenaars en schrijvers inspireerde, waaronder James Joyce, Ernest Hemingway, Pablo Picasso, Vincent van Gogh en Toulouse-Lautrec. Met Montmartre Grey creëer je de kunstsfeer zoals men die terugvindt in 'de lichtstad van Europa'.

#ABOUTTHEPAINT

Een verf met matte uitstraling welke zeer goed afwasbaar is. Decoration Paint heeft een uniek receptuur; het is een verf met weinig vloeiing, hierdoor kun je tal van verftechnieken uitvoeren. Je kunt de verf eventueel verdunnen met water of extra matte vernis. Toepasbaar op verschillende ondergronden en zowel binnen- als buiten te gebruiken. Met slechts 2 lagen bereik je een mooie kleurdekking. Met 3 lagen creëer je een fluweelzachte uitstraling met een aaibaar effect. En extra handig; door de sterke hechting moet je niet meer schuren. 

ADVIESPRIJZEN

  • 250ML       €7,25 
  • 1L               €24,95
  • 2.5L            €49,95
  • 5L               €97,-

* Bij grotere afname prijs op aanvraag. 

TECHNISCHE INFO

Verwerking: aan te brengen met roller, kwast, blokwitter of verfspuit. 
Droogtijd: 1 uur (overschilderbaar 3 tot 5 uur).
Bewaaradvies: Sluit de verf na gebruik goed af. Vorstvrij bewaren. 
Let op: beeldschermkleuren kunnen afhankelijk van beeldscherminstellingen afwijken van de daadwerkelijke verfkleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de muur en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen.

No images were found.

VEELGESTELDE VRAGEN

Leer de verf ECHT kennen.

Tot welke kleurgroep behoort Montmartre Grey?

De kleur Montmartre Grey hoort bij onze kleurgroep: "Back to Black".

Zwart is een elegante, dramatische en een sterke kleur. Als zwart goed wordt toegepast kan het zeer gedurfd en inventief zijn. Zwart vraagt om sterke contrasten en is daarom uitstekend geschikt om toe te passen op fijne, dunne elementen. Wanneer toegepast op grote oppervlakte lijkt het heel zwaar, en reflecteert het al het licht.

Is Decoration Paint krijtverf?

Nee, Decoration Paint is officieel geen krijtverf. Echte krijtverf heeft een andere basis. De verf van Decoration Paint is van veel hogere kwaliteit dan krijt- of kalkverf. Een groot verschil: Decoration Paint is afwasbaar, krijtverf niet. Door de poederachtige matte afwerking lijkt de verf wel op krijt- of kalkverf. 

Is Decoration Paint afwasbaar?

Zeker! We hebben heel lang gezocht naar een ideale samenstelling voor de beste kwaliteit en mooiste afwerking. Hierdoor is de verf afwasbaar en zowel binnen als buiten te gebruiken. 

De verf is poreus, dit wil zeggen dat er door vet vlekken kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld als je de verf in een keuken gebruikt. Onze tip? Gebruik de Decoration Paint 'extra matte vernis' als afwerking. Deze vernis is transparant, kleurloos en biedt een ideale bescherming voor het verfwerk. De vernis is geschikt voor binnen en buiten. 

Omdat de verf poreus is biedt het geen bescherming aan hout (zoals bijvoorbeeld lakverf). Ook hiervoor is de 'extra matte vernis' een goede oplossing, breng deze aan om extra bescherming te bieden aan het hout. 

Dekt de verf goed?

Ja! De verf heeft een ideale textuur en dekt zeer goed. Voor standaard verfwerk kan 2 lagen al voldoende zijn. De kleurkeuze heeft ook invloed op de dekkingsgraad. Kleuren met veel pigment, zoals Medici Red, hebben vaak een extra laag nodig t.o.v. andere kleuren uit de collectie. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hoe moet ik de ondergrond voorbereiden?

Zorg er altijd voor dat de ondergrond stof- en vetvrij is. In tegenstelling tot de meeste verfsoorten moet je met Decoration Paint de ondergrond van meubels of accessoires NIET schuren. Je kunt de verf aanbrengen met een kwast of roller. Wanneer je specifieke verftechnieken uitvoert kan de verf eventueel met water of vernis verdunt worden.

Kun je de verf gebruiken op bloedend hout?

In tegenstelling tot de meeste verfsoorten moet je geen primer of grondlaag aanbrengen op bloedend hout. Maar we raden wel aan om een goede laag 'extra matte vernis' aan te brengen alvorens je de Decoration Paint aanbrengt. 

GERELATEERDE PRODUCTEN

Jouw nieuwe lievelingskleur!